Jazz van de toekomst en kwaliteit populaire partij !

Gelegen in de pittoreske omgeving van Rossignol-Tintigny viert het “Gaume Jazz Festival” dit jaar zijn 38ste verjaardag. Met ongeveer 25 groepen uit meer dan 10 landen, zullen de 5 podia bevolken en zorgen voor een boeiende mix aan stijlen en genres.

Gaume Jazz Festival is bovendien meer dan muziek alleen.  Het Festival is gekend om zijn schitterende locatie, zijn barbecues gekruid met specialiteiten uit de Gaume, de mogelijkheid tot persoonlijke ontmoetingen met de artiesten, de diverse stands en kraampjes.   Het festival is een waar feest voor oor, oog en maag!

Naast het eigenlijke festival organiseren we bovendien een muziekstage voor jazz muzikanten vanaf 12 jaar oud en de stage “Les P’tits Gaumais du Jazz”, met plaats voor muziek en beeld, voor kinderen tussen 4 en 14 jaar oud.

Tenslotte is het een waar genot geweest om dergelijke mooie line-up te kunnen samenstellen voor onze 38ste verjaardag.  Met een mix van traditionele en hedendaagse jazz hebben we ook dit jaar een programma voor alle doelgroepen en leeftijden waar we bijzonder fier op zijn en dat tegelijkertijd niemand onberoerd zal laten.