rossignol du jazz(E. Grundmann).jpg

Jazz van de toekomst en kwaliteit populaire partij !

6, 7 en 8 augustus 2021, 3 intense dagen in Rossignol - Tintigny (België) 

Gelegen in de pittoreske omgeving van Rossignol-Tintigny viert het “Gaume Jazz Festival” dit jaar zijn 37ste verjaardag.   Meer dan 20 groepen, met meer dan 120 muzikanten uit 12 landen, zullen de 5 podia bevolken en zorgen voor een boeiende mix aan stijlen en genres.

 

Gaume Jazz Festival is bovendien meer dan muziek alleen.  Het Festival is gekend om zijn schitterende locatie, zijn barbecues gekruid met specialiteiten uit de Gaume, de mogelijkheid tot persoonlijke ontmoetingen met de artiesten, de diverse stands en kraampjes.   Het festival is een waar feest voor oor, oog en maag!

Naast het eigenlijke festival organiseren we bovendien een muziekstage voor jazz muzikanten vanaf 12 jaar en twee creastagen, met plaats voor muziek en beeld, een voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en een anderen voor kinderen tussen 3 en 5 jaren.

 

Tenslotte is het een waar genot geweest om dergelijke mooie line-up te kunnen samenstellen vőőr onze 37ste verjaardag.  Met een mix van traditionele en hedendaagse jazz hebben we ook dit jaar een programma voor alle doelgroepen en leeftijden waar we bijzonder fier op zijn en dat tegelijkertijd niemand onberoerd zal laten.